• Ferdigstilte boliger


  De siste årene har vi utviklet og gjennomført flere vellykkede boligprosjekter rundt Sandefjordsfjorden: Thorsholmen, Thorsholmen Terasse, Thorshavn, Langestrandsparken og Framnæs Bolig. Se nedenfor!

 • FRAMNÆS BOLIG

  FRAMNÆS BOLIG

  LEKRE LEILIGHETER MED BYENS BESTE BELIGGENHET


  49 leiligheter i Lamellhus, Punkthus og Byhus. Med sin unike beliggenhet har vi i samarbeid med dyktige arkitekter skapt et variert og spennende bomiljø som er orientert mot lyset og sjøen. Leiligheter i Langhus er nå tilgjengelig for interessenter.

 • THORSHAVN

  THORSHAVN

  LEILIGHETER OG LAMELLHUS PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  Boligene har et moderene formspråk og står i fin kontrast til det omkringliggende landskapet. De karakteristiske fjellkollene er bevart og skiller de ulike deler av området fra hverandre. Med sitt typiske kystlandskap, vernede sivområder og nærheten til sjøen, kan Thorøya med rette kalles den grønne øya. Et fantastisk sted å bo og arbeide!

 • LANGESTRANDSPARKEN

  LANGESTRANDSPARKEN

  LEILIGHETSPROSJEKT PÅ FRAMNÆS I SANDEFJORD


  28 leiligheter i ulike størrelser fordelt på syv hus.
  Boligene ligger høyt og fritt med mye lys og luft samt sjøutsikt.
  Hyggelig felles parkanlegg.

 • THORSHOLMEN TERRASSE

  THORSHOLMEN TERRASSE

  TERRASSELEILIGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  De 14 terrasseleilighetene har unik beliggenhet ved sjøen og stod ferdig i 2001. Samtlige leiligheter har store, godt skjermede terrasser vendt mot sydvest og nydelig utsikt over Granholmsundet. Parkering i underetasjen. Heis.

 • THORSHOLMEN

  THORSHOLMEN

  BOLIGPROSJEKT MED ENEBOLIGER OG LEILGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD


  Prosjektet Thorsholmen på Thorøya ble ferdigstilt i 1999. 21 eneboliger og åtte leiligheter beliggende rett i sjøkanten.