FERDIGSTILTE BOLIGER

De siste årene har vi utviklet og gjennomført flere vellykkede boligprosjekter rundt Sandefjordsfjorden: Thorsholmen, Thorsholmen Terasse, Thorshavn, Langestrandsparken og Framnæs Bolig. Se nedenfor!

 

 

FRAMNÆS BOLIG

 

LEKRE LEILIGHETER MED BYENS BESTE BELIGGENHET

 

Lamellhus, Punkthus, Byhus og Langhus. Med sin unike beliggenhet har vi i samarbeid med dyktige arkitekter skapt et variert og spennende bomiljø som er orientert mot lyset og sjøen.

 

 

THORSHAVN

 

LEILIGHETER OG LAMELLHUS PÅ THORØYA I SANDEFJORD

 

Boligene har et moderene formspråk og står i fin kontrast til det omkringliggende landskapet. De karakteristiske fjellkollene er bevart og skiller de ulike deler av området fra hverandre. Med sitt typiske kystlandskap, vernede sivområder og nærheten til sjøen, kan Thorøya med rette kalles den grønne øya. Et fantastisk sted å bo og arbeide!

 

 

LANGESTRANDSPARKEN

 

LEILIGHETSPROSJEKT PÅ FRAMNÆS I SANDEFJORD

 

28 leiligheter i ulike størrelser fordelt på syv hus. Boligene ligger høyt og fritt med mye lys og luft samt sjøutsikt. Hyggelig felles parkanlegg.

 

 

THORSHOLMEN TERRASSE

 

TERRASSELEILIGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD

 

De 14 terrasseleilighetene har unik beliggenhet ved sjøen og stod ferdig i 2001. Samtlige leiligheter har store, godt skjermede terrasser vendt mot sydvest og nydelig utsikt over Granholmsundet. Parkering i underetasjen. Heis.

 

 

THORSHOLMEN

 

BOLIGPROSJEKT MED ENEBOLIGER OG LEILGHETER PÅ THORØYA I SANDEFJORD

 

Prosjektet Thorsholmen på Thorøya ble ferdigstilt i 1999. 21 eneboliger og åtte leiligheter beliggende rett i sjøkanten.

 

Ranvikstranda 2, 3212 Sandefjord

Postboks 2010, 3202 Sandefjord

 

Tlf. 33 48 39 00

 

E-post: post@thordahl.no